om Kayak & äventyr.

Håkan i sitt rätta element. Håkan i sitt rätta element.

Håkan Andersson. Ser på naturen som ett tempel utan tak, där hämtar han kraft och inspiration. Äventyr har varit en naturlig del i Håkans liv sedan unga år. Havet har varit hans andra hem. Han och hans familj tillbringade varje sommar på ön Elba, där han snorklade varje dag. När han upptäckte forspaddling kändes det som han hittat hem. Han avancerade snabbt i paddlingen och är idag licensierad forsinstruktör och certifierad i Wilderness First Aid . Han sätter eskimårollen på första försöket i stort sätt varje gång. Håkan har paddlat i Norge, Slovenien, USA och på flera ställe i Sverige.

Theres håller ett vakande öga på kursdeltagare. Theres håller ett vakande öga på kursdeltagare.

Theres Andersson. Djur och natur har alltid legat Theres varmt om hjärtat. Från att att ha varit hästbiten i många år var det dags för en förändring. När hon upptäckte forspaddling kom den sista pusselbiten på plats. Med adrenalin, spänning och storslagen natur var detta perfekt. Avanceringen gick i rask takt och hon är idag licensierad forsinstruktör och certifierad i Wilderness First Aid. Theres har paddlat i Norge, Slovenien och USA, men favoriten är Krokån i Halland.

Kayak & Äventyr är ett ganska ungt företag. Men vi är stora kajakentusiaster som har kommit långt på kort tid.
Vi håller två stora evenemang om året. Ringsjöloppet på våren och Knäred River Festival på hösten. Däremellan har vi massor av kurser i forspaddling och njutfulla paddlingar i Ringsjön och Rönne å.

Eddy håller ställningen.